Здравейте !

Горивните добавки Flashlube снабдяват вашият автомобил с най-доброто!

Aвтомобилите задвижвани от автогаз (LPG) и метан (CNG) нуждаещи се от заместители на оловото които да намаляват износването на клапаните и техните легла, както и новите автомобили с конвенционални двигатели, които трябва да бъдат предпазени от крайни износвания в следствие на лоши горива, извличат най-голяма полза от широкия асортимент продукти на Flashlube.

Там, където смазващите и почистващи характеристики на горивото липсват, добавките за гориво Flashlube имат решение. Добавките на Flashlube са също много подходящи за употреба с предпазна цел. Гамата от разнообразни продукти дава гаранция, че винаги ще се намери продукт за вашият специфичен проблем.Какво е Flashlube?

Лубрикантът Flashlube (Flashlube Valve Saver Fluid) е олово-заместваща концентрирана добавкa, разработена с цел намаляване износването на клапаните и техните легла при задвижвани от автогаз (LPG), метан (CNG) и бензин автомобили.

Лубрикантът Flashlube (Flashlube Valve Saver Fluid) е от първа необходимост при задвижвани от автогаз (LPG) и метан (CNG) автомобили и може да бъде впръскван директно в двигателя с помощта на Системата за автоматично смазване “Flashlube Automatic Lubrication Kit”. Лубрикантът Flashlube създава защитен и охлаждащ слой между клапаните и техните легла както и почиствa, смазва и охлажда горния цилиндър и главата. Мощните почистващи качества ограничават натрупването на нагар в горните части на  цилиндъра. Лубрикантът Flashlube Valve Saver не уврежда и не нарушава работата на катализаторите и ламбда сондите.

Защо Flashlube?